Technologia ta polega na dynamicznym przepływie gorącego powietrza wokół jedzenia, co pozwala na równomierne i szybkie pieczenie bez konieczności używania dużej ilości oleju. Dzięki cyrkulacji gorącego powietrza potrawy są chrupiące na zewnątrz i soczyste w środku, a ich smak jest porównywalny z potrawami smażonymi w głębokim tłuszczu, lecz z mniejszą zawartością kalorii i tłuszczu.
Kuchnia i jadalniaFrytkownica beztłuszczowa LAFE MasterFryFRYTOWNICE / FRYTOWNICEPorównaj
W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce prywatności.
Ciasteczka